• DevaDanceShop
 • Pharmapoli.com
 • Λευκά Είδη Καλογήρου
 • Κρεοπωλείο Roupas
Previous Next
Previous Next
Μελέτη E-shop
ακούμε / προτείνουμε
Κατασκευή E-shop
χτίζουμε / προβλέπουμε
Δυνατότητες E-shop
τρόποι πληρωμής / στατιστικά
Αυτοματοποίηση E-shop
ταχύτητα / αποφυγή λαθών
Προώθηση E-shop
Adwords / SEO / Social Media
Υποστήριξη E-shop
εξελίσουμε / αναβαθμίζουμε
Μελέτη E-shop

Η λογική του e-shop (ηλεκτρονικού καταστήματος) μπορεί να είναι η ίδια, αλλά το κάθε e-shop έχει τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, ανάλογα με το προϊόν που προσφέρει, την φιλοσοφία της επιχείρησης και το αγοραστικό κοινό.

Στην PowerSite θα ακούσουμε με πολύ προσοχή της ανάγκες σας, θα μπούμε στην λογική σας και θα σας προτείνουμε καινούργια πράγματα βάση της εμπειρίας μας.

Το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop) είναι η εικόνα σας, η βιτρίνα σας, προς τον υποψήφιο πελάτη και είναι πολύ σημαντικό να αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία της εταιρείας σας.

Η μελέτη λοιπόν, ένα βήμα που συχνά παραλείπεται από τους περισσότερους, ίσως είναι το πιο σημαντικό βήμα στην μετέπειτα επέκταση και εξέλιξη της επιχείρησης.

Κατασκευή E-shop
Κατασκευή E-shop

Το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) χτίζεται στα μέτρα σας  από την αρχή, με επαγγελματίες γραφίστες και προγραμματιστές, όχι χρησιμοποιώντας κάποια έτοιμη πλατφόρμα ή κάποιο έτοιμο template.

Γιατί; Γιατί είμαστε προγραμματιστές και μπορούμε να το κατασκευάσουμε εξ’ ολοκλήρου ακριβώς πάνω στις ανάγκες σας. Χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, κάνοντας το e-shop σας όχι μόνο όμορφο, ευχρηστο και γρήγορο, αλλά ένα πραγματικό εργαλείο πωλήσεων κατάλληλο για σταθερούς υπολογιστές, tablets, κινητά (responsive).

Κατά την διάρκεια της κατασκευής, θα σας προτείνουμε μηχανισμούς που θα βελτιώσουν τις πωλήσεις σας και την καθημερινή λειτουργία της εταιρείας σας, βάσει της εμπειρίας μας, προβλέποντας θέματα που μπορεί να εμφανιστούν στο μέλλον.

Δυνατότητες E-shop
Δυνατότητες E-shop

Εσείς θέλετε περιορισμούς στην επιχείρηση σας; Όχι; Σωστά!

Στην PowerSite θα σας δώσουμε δυνατότητα για προσθήκη απεριόριστων κατηγοριών, υποκατηγοριών, προϊόντων για να μπορείτε να αναπτύξετε την εταιρεία σας όπως εσείς θέλετε.

Ένα e-shop μας συνήθως περιλαμβάνει:

 • Απεριόριστα Προϊόντα
 • Απεριόριστες έξτρα σελίδες
 • Καλάθι αγορών
 • 4 τρόπους πληρωμής (Πιστωτική κάρτα, PayPal, Κατάθεση στην τράπεζα, Αντικαταβολή)
 • Προβολή εξέλιξης παραγγελίας
 • Αυτόματος υπολογισμός μεταφορικών στα προϊόντα σύμφωνα με τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας
 • Βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης

Για τον διαχειριστή:

 • Κατάσταση παραγγελιών με μια ματιά
 • Αναζήτηση παραγγελιών
 • Επιλογές εκπτώσεων
 • Αυτοματοποιημένα email ενημέρωσης προς τον πελάτη
 • Δυνατότητα αυτοματοποιημένων λειτουργιών, όπως εκτύπωση barcodes, διευθύνσεων αποστολής, επικοινωνίας με πρόγραμμα αποθήκης / λογιστικό κλπ.
 • δυνατότητα εισαγωγής PDF ή Word κάτω από το προϊόν για περισσότερα τεχνικά ή άλλα χαρακτηριστικά
Αυτοματοποίηση E-shop
Αυτοματοποίηση E-shop

Οι υπολογιστές μπορούν να μας προσφέρουν πολλούς αυτοματισμούς.
Γιατί όχι και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα;

Δεν θα θέλατε να υπάρχει πλήρης σύνδεση του ERP σας με το e-shop, ώστε να καταχωρείτε μια φορά τα προϊόντα, την διαθεσιμότητα, την τιμή;

Γιατί να πρέπει να σημειώσετε τον κωδικό του κουπονιού της εταιρείας courier για να τον γράψετε στο ενημερωτικό email προς τον πελάτη σας, αντί να υπολογίζονται αυτόματα τα μεταφορικά, να τυπώνεται το voucher και να ενημερώνεται άμεσα ο πελάτης για τον κωδικό εύρεσης (tracking code) της παραγγελίας του;

Στην PowerSite θα σας δώσουμε πλήρη αυτοματοποίηση των υπηρεσιών, ώστε να μπορείτε να διεκπεραιώσετε τις δουλείες σας πιο γρήγορα και με λιγότερα ανθρώπινα λάθη.

Προώθηση E-shop
Προώθηση E-shop

Κατασκευάσατε ένα καταπληκτικό ηλεκτρονικό κατάστημα.
Και;
Μία ιστοσελίδα χωρίς τις ανάλογες προωθητικές ενέργειες είναι σαν να έχουμε κατασκευάσει το καλύτερο κατάστημα με μια καταπληκτική βιτρίνα σε έναν απόμερο δρόμο που δεν επισκέπτεται κανείς.

Γιατί; Γιατί πολύ απλά κανείς δεν ξέρει ότι το κατάστημα βρίσκεται εκεί!

Για να μπορέσετε λοιπόν να προβληθείτε στις μηχανές αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing κ.λπ.), στα Social Media, στο YouTube και όπου αλλού μπορεί να σας αναζητήσει ο πιθανός πελάτης σας χρειάζονται κάποιες περαιτέρω προωθητικές ενέργειες όπως η πληρωμένη διαφήμιση στο Google Adwords, το Search Engine Optimization (Βελτιστοποίηση της σελίδας για τις μηχανές αναζήτησης) και οι δημιουργία σελίδων / καμπανιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην PowerSite μπορούμε να αναλάβουμε όλη την δικτυακή προώθηση του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς ίσως η προώθηση / διαφήμιση να είναι παραπάνω από το 50% της επιτυχίας του e-shop.

Υποστήριξη E-shop
Υποστήριξη E-shop

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ένα εργαλείο πωλήσεων που λειτουργεί 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Στην PowerSite πιστεύουμε πως ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την εύριθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του e-shop σας, είναι η άμεση και στοχευμένη υποστήριξή του. Θα σας προτείνουμε την λύση για υποστήριξη που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.

Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα ώστε να επιδέχονται αλλαγές και προσθήκες, για να μπορείτε να εξελίσεται το ηλεκτρονικό σας κατάστημα μαζί με την εταιρεία σας και να βρίσκεστε πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας.

Σταματήστε το Ίντερνετ να κατέβω…
- Ανώνυμος
37.9137517 23.711793

PowerSite O.E.

Μαλτέζου 39, Άλιμος, 17455, Αθήνα