Γιατί υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές στην τιμή κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος;

Γιατί υπάρχουν τόσο μεγάλες διαφορές στην τιμή κατασκευής ενός ηλεκτρονικού καταστήματος;

Η κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος δεν είναι μόνο η παρουσίαση και η πώληση των προϊόντων σας με διάφορους τρόπους πληρωμής.

Όταν κατασκευάζουμε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, υπολογίζουμε και προβλέπουμε διάφορους παράγοντες, πέρα από την παρουσίαση των προϊόντων, όπως η διαδικασία του checkout, οι αυτοματισμοί, η ευκολία της διαχείρισης, τι θα προτείνουμε και πως θα το προτείνουμε στον χρήστη για να αυξήσουμε την παραγγελία και πολλά άλλα. Δείτε το άρθρο Παράγοντες για την επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο κάθε κατασκευαστής (επιλέγει) τον βαθμό που θα εμβαθύνει. Για αυτόν τον λόγο παρατηρούμε e-shops που ξεκινάνε από 1200ευρώ ή ακόμα λιγότερο.
Το να επιλέξει όμως κάποιος ένα τέτοιο eshop σε σχέση με ένα eshop κόστους 2500ευρώ ή και πολύ παραπάνω, ίσως τον κάνει να χάσει πολλά περισσότερα χρήματα από παραγγελίες, έλλειψη πελατών κ.λπ. βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.

Το γεγονός ότι οπτικά ένα φτηνό ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να φαίνεται όμορφο, ή ακόμα και να δίνει κάποιες καλές λειτουργίες, δεν σημαίνει ότι έχει δοθεί η απαραίτητη σκέψη και υλοποίηση σε επιμέρους παράγοντες οι οποίοι ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ την διαφορά στο μέλλον.

Εμείς στην PowerSite επιλέξαμε να κατασκευάζουμε «ακριβά» ηλεκτρονικά καταστήματα ειδικά για τις ανάγκες σας, εμβαθύνοντας σε κάθε λεπτομέρεια, ώστε να μπορούμε να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη και αυτοματοποιημένη πλατφόρμα που θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα προϊόντα σας και να κερδίσετε πολύ περισσότερο.

Δείτε τις υπηρεσίες που παρέχουμε για την κατασκευή e-shop και επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά πάνω στις ανάγκες σας.

Δεν φοβάμαι τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Φοβάμαι την έλλειψή τους.
- Isaac Asimov
37.9137517 23.711793

PowerSite O.E.

Μαλτέζου 39, Άλιμος, 17455, Αθήνα