Γιατί να επιλέξω custom ιστοσελίδα;

Γιατί να επιλέξω custom ιστοσελίδα;

Μια custom ιστοσελίδα είναι μια σελίδα σχεδιασμένη από την αρχή ειδικά για την επιχείρηση. Αυτόματα αυτό σημαίνει πως δεν πρέπει να προσαρμοστείτε στις δυνατότητες που σας παρέχονται, αλλά να ορίσετε εσείς τις λειτουργίες που επιθυμείτε να έχετε.
Η custom ιστοσελίδα, μην έχοντας περιττά στοιχεία που δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ, γίνεται ποιο όμορφη,  ποιο γρήγορη, ποιο χρηστική, διαβάζεται καλύτερα από τις μηχανές αναζήτησης λόγω μη πολυπλοκότητας του κώδικα.
Τι σημαίνουν όμως τα παραπάνω;
Μια ελκυστική και γρήγορη ιστοσελίδα σημαίνει καλή επισκεψιμότητα και καλή απόδοση πώλησης του προϊόντος ή της υπηρεσίας. Αυτό ισχύει είτε για eshop, είτε για ιστοσελίδες παρουσίασης από τις οποίες απλά περιμένουμε φόρμα επικοινωνίας ή τηλέφωνο.
Η χρηστική σελίδα παρακινεί τον επισκέπτη να διαβάσει ή να δει τις υπηρεσίες σας και άρα αυξάνει την πιθανότητα πώλησης.
Η καλογραμμένη σελίδα από άποψη κώδικα και όχι μόνο, βοηθάει την μηχανή αναζήτησης να την δει καλύτερα και άρα να την εμφανίσει υψηλότερα.
Βέβαια τα παραπάνω, συνοδεύονται και από ένα custom διαχειριστικό φτιαγμένο μόνο για εσάς, δίνοντας σας την δυνατότητα να αλλάξετε το περιεχόμενο με πολύ φιλικό και γρήγορο τρόπο. Ενδεικτικά, λέμε στους πελάτες μας, πως αν ξέρουν να γράφουν σε ένα Word, μπορούν να διαχειριστούν και την ιστοσελίδα τους.
Η διαχείριση είναι στα ελληνικά – εκτος αν ζητηθεί διαφορετική γλώσσα – υποστηρίζει πολλές γλώσσες για την ιστοσελίδα σας, παρέχει διάφορες δυνατότητες και αυτοματισμούς, όπως αντιγραφή προϊόντος και βέβαια την αυτοδιάγνωση, ένα εργαλείο για να δείτε ζωντανά, αν υπάρχουν προβλήματα στο site σας που θα επηρεάσουν τις μηχανές αναζήτησης, όπως για παράδειγμα αν λείπει κάποια περιγραφή ή κάποιος τίτλος ή κάποιο meta tag.
Επικοινωνήστε με την Powersite.gr για να σχεδιάσουμε την custom ιστοσελίδα σας με προσοχή στην λεπτομέρεια, για να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας.
 

Βασικά πιστεύουμε ότι παρακολουθείς τηλεόραση όταν θέλεις να βάλεις τον εγκέφαλό σου εκτός λειτουργίας και δουλεύεις στον υπολογιστή σου όταν θέλεις να βάλεις τον εγκέφαλό σου σε λειτουργία.
- Steve Jobs
37.9137517 23.711793

PowerSite O.E.

Μαλτέζου 39, Άλιμος, 17455, Αθήνα