Αυτοματισμοί e-shop

Αυτοματισμοί e-shop

Σήμερα με τις διαθέσιμες τεχνολογίες ένα e-shop (ηλεκτρονικό κατάστημα) μπορεί – και πρέπει – να παρέχει αυτοματισμούς που θα βοηθήσουν όχι μόνο τον επισκέπτη αλλά και τον διαχειριστή του.

Το e-shop (ηλεκτρονικό κατάστημα) πέρα από την ευχρηστία του, την responsive προβολή του και το one page checkout που διευκολύνει την πώληση, μπορεί να έχει και περαιτέρω μικρά αλλά σημαντικά χαρακτηριστικά.

Για παράδειγμα όταν ένας πελάτης συμπληρώνει το ΑΦΜ του για την έκδοση τιμολογίου, μπορούμε να παίρνουμε τα στοιχεία της επιχείρησης από την ΑΑΔΕ απ’ ευθείας, μειώνοντας το απαιτούμενο input από τον χρήστη και βέβαια τα λάθη.

Ένα άλλο παράδειγμα διευκόλυνσης για το e-shop είναι η αυτοματοποιημένη εισαγωγή των προϊόντων από τον προμηθευτή. Εάν ο προμηθευτής το υποστηρίζει, τα προϊόντα ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα (νέα προϊόντα, καταργημένα, τιμή, διαθεσιμότητα και ότι άλλο κριθεί απαραίτητο).

Αυτοματοποιημένη εγγραφή των χρηστών στο mail chimp για την αποστολή ενημερωτικών newsletter. Εάν ο πελάτης επιθυμεί newsletter και με γνώμονα τους κανόνες του GDPR μπορούμε να εγγράφουμε αυτόματα τον πελάτη στις λίστες μας με την χρήση API.

Επικοινωνήστε μαζί μας, να συζητήσουμε και να σας δώσουμε μια ολοκληρωμένη λύση για το ηλεκτρονικό κατάστημά σας (e-shop), ακριβώς πάνω στις ανάγκες των προϊόντων σας.

Δεν φοβάμαι τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Φοβάμαι την έλλειψή τους.
- Isaac Asimov
37.9137517 23.711793

PowerSite O.E.

Μαλτέζου 39, Άλιμος, 17455, Αθήνα